
GALA PREMIS GASTRONÒMICS. 1.300 persones fan de la primera Gala dels Premis Gastròmics de Mallorca un gran èxit i posa la bases per una segona edició.
Dues hores d’espectacle entorn al món de la cuina mallorquina han fet de la primera Gala tot un èxit i en paraules dels assitents “una gala divertida, àgil i molt agradable”. I és que els 1.300 assitents varen omplir Son Amar han pogut veure com els millors restaurants i cuiners d’aquesta edició varen recollir els seus guardons i d’aquesta manera fer “justícia” institucional a un sector que no deixa de donar alegries tant a visitants com a residents. PIMEM, Grup Serra i Ràdio Mallorca Cadena SER han estat els encarregats de l’organització que en paraules del president de la Federació “han vengut per quedar-se”. La Gala ha acabat amb un desgustació on convidats i premiats han intercanviat impressions d’una gala que marcarà un abans i un després a l’hora de reconèixer l’esforç del sector. Aquests han estat els premiats.
“Categoria Bar”
- Premi Cultura de Barra. Vermutería La Rosa.
- Premi Millor Variat: Bar Can Biel Felip.
- Premi Millor Llonguet o Pa amb Oli: Bar Bosch.
- Premi Millor Barista: Borja Salas (Arabay Coffee Roasters).
- Premi Millor Cocteeleria: Brassclub.
“Promoció Agro Alimentària”:
- Premi Mecenatge i Patrocini: Feria Horeca Baleares.
- Premi Producte Local i Proximitat: Can Company.
- Premi Divulgació i promoció de la Gastronomia Mallorquina; Andreu Genestra.
- Premi Millor Forn o Pastisseria: Fornet de la Soca.
- Premi Millor Vi o Bodega: Bodega Macià Batle.
“Cuina i Gastronomia”:
- Premi Millor cap de Sala: Cristina Pérez (Restaurante Schwaiger)
- Premi Millor Xef: Santi Taura.
- Premi Millor Trajectòria: Tomeu Caldentey.
- Premi Millor Restaurant: Restaurant Andreu Genestra.
- Premi Millor Xef Revelació: Javier Hoebeeck (Restaurante Fusion 19)