ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

ABSEDI es reuneix amb Armengol per tractar les ajudes dels Fons Europeus

La sectorial de cultura de PIMEM s’ha reunit amb la presidenta del Govern, Francina Armengol, per tractar les ajudes que pot rebre el sector dels Fons Europeus. ABSEDI ha estat acompanyada per altres tres associacions com són CREA, el Clúster de Còmic i la Federació Balear de Cinemes.

Marcos Ferragut, vicepresident d’ABSEDI, ha assegurat que “la reunió ha estat positiva i ha agraït l’interés del Govern en voler conèixer la situació del sector de primera mà”. El sector, segons l’associació, passa pel pitjor moment de la seva història i d’aquí la importància “de lluitar en tots els fronts possibles” per aconseguir les tant “urgents ajudes econòmiques”. Ferragut ha assegurat que l’executiu d’Armengol li ha assgurat que “les ajudes no tendran un límit de 200.000 o cubrir el 40% de les pèrdues per empreses de menys de 20 treballadors o del 20% per empreses de més de 10 treballadors sino que hi haurà més marge”.

ABSEDI recorda que ha patit una devallada de fins el 90% en la seva activitat fent que la situació es trobi en un punt límit de cara a la supervivència de moltes empreses.