ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Acord de col·laboració entre PIMEM-Comerç i la Fundació Deixalles

Els representants de PIMEM-Comerç, Miquel Àngel Mateu, Jero Seguí, Laura Calvo i Ivan Moya, han visitat les instal·lacions de la Fundació Deixalles, i s’han reunit amb representants de l’entitat per arribar a un acord de col·laboració entre ambdues entitats. El president de l’associació de la patrona, Miquel Àngel Mateu, ha assegurat que “estam davant una gran oportunitat de contribuir amb una efectiva i real economia circular i els nostres establiments hi tenen molt dir. Farem tot el que podrem per seguir compromesos amb aquesta feinada social i econòmica que desenvolupa Deixalles”.

Ja a nivell de Federació i, en la seva línia de contribuir en el desenvolupament i millora de la qualitat de vida de la societat mallorquina, PIMEM valora positivament col·laborar en el treball social i d’inserció laboral que desenvolupa la Fundació Deixalles a la nostra comunitat autònoma i pren el compromís de col·laborar amb la recollida de roba i calçat per ser reutilitzat per la Fundació.

Aquesta col·laboració es farà mitjançant companyes de recollida als diferents comerços socis de PIMEM-Comerç. La Fundació Deixalles proporcionarà als establiments caixons de fusta recuperada, elaborats en el seu taller de fusteria, per tal de recopilar tota la roba i calçat procedents de les donacions dels seus clients.