ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Acord PIMEM i OXIMAR per aplicar descomptes en equips de reanimació i desfibriladors

PIMEM i Oximar han signat un acord de col.laboració perquè els socis tenguin descomptes amb aparells de reanimació i desfibriladors. Els socis tendran un descompte del 10% en equips de reanimació i desfibriladors i un 5% en purificadors d’aire.

Oximar és una empresa d’àmbit sanitari amb seu a Palma. Disposa de servei tècnic en tot el territori nacional, amb personal propi, fins i tot a les Illes Canàries. Ofereix serveis de venda, revisió i manteniment d’equips de reanimació i desfibril·ladors, dirigits a tot tipus d’empreses tant d’índole sanitària com no sanitàries, així com la venda de tota mena de material sanitari, d’emergències i salvament.

El seu equip està format per professionals que porten anys dedicats a realitzar manteniments i revisions d’aquests equips, qui resoldran els possibles problemes de la forma més eficient.

També comptem amb professionals sanitaris: Tècnics Diplomats en Infermeria especialitzats en emergències, capacitats per a donar resposta immediata als possibles dubtes o inquietuds que puguin sorgir sobre els equips o la seva utilització i oferir formació als clients que ho necessitin.