ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

AEVAB considera que s’ha de reduir l’entrada de vehicles, també de particulars

L’Agrupació Empresarial de Lloguer de Vehicles amb i sense conductor de Balears, AEVAB, se mostra oberta a la possibilitat de redimensionar la flota de cotxes de lloguer reduir-la i adaptant-la a l’extensió del territori. Així ho ha comunicat el seu president, Ramon Reus, en resposta a una de les propostes que ha posat damunt la taula el Fòrum de la Societat Civil per gestionar els problemes de la saturació que pateixen les nostres illes. Reus assegura que el que està clar és que “alguna cosa s’ha de fer, ara bé, qualsevol cosa implica fer-ho amb el màxim consens dins el sector”.

Reus ha afegit que les mesures de contenció no haurien de limitar-se als cotxes de lloguer sinó també fer-ho extensiu als cotxes particulars. “La gent està encantada amb el que s’ha fet a Formentera i, tot i que és cert que xerram d’extensions diferents”.

Segons AEVAB la flota de cotxes de lloguer actius a les nostres illes arriben als 65.000 de gener fins a maig tot i que s’espera que aquesta xifra arribi als 95.000 vehicles en temporada alta arribant a xifres semblants a les de 2019