ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

AGEPIB participarà en unes jornades tècniques de gestió esportiva els dies 25 i 26 de maig a Madrid

AGEPIP vol reprendre des de fa temps les visites tècniques a Gestió Esportiva que s’han duit a terme en anys anteriors i amb molt d’èxit tant pel nombre de participantscom per la satisfacció dels associats assistents en aquests interessants viatges. En aquesta ocasió l’oportunitat hi ha la possibilitat d’assistir el dia 25 a la Jornada de Millora en Instal·lacions Esportives que compta a l’organització amb AGEPIB i el seu especial patrocinador Premium SDI SPORTFLOOR que es durà a terme al Museu de la Federació Espanyola de Bàsquet a Madrid amb un programa molt interessant en què s’abordaran temes sobre la seguretat, elaboració de plecs, transformació d’espais esportius i les darreres novetats en qüestions d’eficiència energètica.

Els que vulguin continuar amb el programa complet, podran inscriure’s per al dia 26 a unes visites tècniques a unes de les instal·lacions de més rellevància de Madrid com són GO FIT Peñagrande i GO FIT Montecarmelo de la mà de D. Ignacio Zambrana Contreras, director responsable de desenvolupament de negoci del grup GO-FIT.

La idea és visitar un centre de recent inauguració GO FIT Peñagrande i de gran format, té 25.000 abonats, i després el primer centre GO FIT Montecarmelo de mig format, però amb unes reinversions que el mantenen com a nou. En definitiva tot girarà a les fortaleses que suposa el binomi de la col·laboració publico privada.

Des d’AGEPIB asseguren que aquestes activitats poden ser d’un interès especial per als professionals de la gestió esportiva per conèixer de primera mà i a través dels seus protagonistes les últimes novetats en els temes de rellevància que seran tractats i les característiques pel que fa als models de gestió a través de les visites tècniques a les instal·lacions d’avantguarda a nivell nacional.