ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Agromart celebra amb un vídeo els 10 anys del seu naixement

La cadena de botigues Agromart ha llançat un vídeo en xarxes socials amb motiu de la celebració dels deu anys del seu naciomiento i amb el qual pretén donar les gràcies a clients i proveïdors. De fet el vídeo es diu Gratitud.

Des de Agromart s’ha comentat que “des de la filosofia productiva de la nostra xarxa de botigues Agromart volem agrair moltes coses … Enguany llancem un nou espot per a honrar aquests valors, el local, km0, el pròxim, les persones, l’equip, tot allò que ens uneix abans de res. Serveixi d’homenatge i una manera de donar les gràcies a tots els nostres clients, proveïdors, amics i companys en aquests 10 anys”.

En Agromart comenten que “no hi ha dubte que tots passem dificultats, però per a això necessitem agrair a tots els membres de la tripulació de l’illa, que hi ha esperança, que podem des de la producció local canviar moltes coses i fer un futur millor. Agrair produeix serotonina, igual que rememorar els bons records, … el mateix efecte interior que connectar-se amb la naturalesa”.