ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Aquest dimecres 15 al teatre Xesc Fortesa, PREMIS PIMEM 2021

Un any més la Fedaració de la Petita i MItjana Empresa de Mallorca vol reconèixer la trajectòria de les empreses que dins el seu sector han destacat per alguna raó. També hi haurà temps per ser crítics amb aquells que no han estat a l’alçada de les circumstàncies. 7 premis dividits en Comerç, Serveis, Turisme, Innovació, Indústria, RSE i per una associació a més del premi Vinagre, seran els encarregats de posar noms i llinatges en aquests empresaris que en moments tan difícils com els que hem viscut i, encara vivim, han aconseguit destacar.

Les portes del Xesc Fortesa s’obriran a les 18.30 i l’acte dels premis està calculat perquè duri fins a les 21.00 hores. Tot ha estat organitzat amb les màximes mesures de seguretat per tal de complir amb els protocols exigits i garantir al bon funcionament dels premis.

Entre les personalitats que han confirmat assitència i, que seran encarregades de donar els premis, hi ha la presidenta del Govern, Francina Armengol, la Delegada del Govern, Aina Calvo, la Presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera i el Batle de Palma, José Hila.

L’acte comptarà amb l’actuació de l’actor Joan Carles Bestard, més conegut com Madò Pereta.