ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

INFOCAL demana a Cort poder incloure els tiquets d’aparcament en la factura final d’un servei i degut a la quantitat de temps consumit per poder cobrir els serveis a Palma

L’associació INFOCAL i gerència de PIMEM s’ha reunit amb Societat Municipal d’Aparcaments i Projectes (SMAP) per tractar una qüestió que afecta directament al funcionament diari dels instal.ladors de l’entitat. Se tracta del temps invertit a l’hora de fer desplaçamennts al centre de Palma on els espais per estacionar poden quedar lluny del servei que han de fer provocant massa temps d’ocupació i de trasllat. Aquest fet provoca que el servei s’encareixi més i degut bàsicament a la distància a recórrer entre la furgoneta i el domicili del client per càrrega i descàrrega o qualsevol contratemps que obligi al tècnic haver de tornar el seu vehicle. Aquest fet repercuteix en el cost del servei.

En aquest sentit INFOCAL demana per una part més temps per poder estacionar els seus vehicles i poder incloure en la factura final els tiquets d’estacionament amb la corresponent avantatge que tè tant per la informació final a l’usuari com la corresponent desgravació fiscal. A la reunió hi han assistit per part de PIMEM, Marcos Cañabate, gerent de la patronal i el president de INFOCAL, José Puerta i Lidia Pérez gerent del SMAP entre altres.