ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

PIMEM present en la trobada sobre el futur de la FP

Els dies 27 i 28 de Gener de 2023, s’ha celebrat a Inca el congrés de formació professional de les Illes Balears, organitzat per la conselleria d’educació i formació professionaljuntament amb la conselleria de model econòmic turisme i treball.

L’acte l’ha inaugurat la ministra de Cultura de l’Estat Espanyol Pilar Alegria, la qual ha comentat que el moment de la FP és ara, ja que hi ha hagut un increment del 22% de l’alumnat en els darrers anys. Així mateix, ha reivindicat l’importància que té seguir invertint en aquesta formació.

A l’acte inaugural hi han participat també el conseller d’educació Martí March i la presidenta del govern Balear, Francina Armengol. El congrés a través d’una sèrie de ponències i una sèrie de tallers intenta treballar la realitat de la formació professional arreu de l’estat i en concret a la formació professional de les nostres illes.

El president de PIMEM, Jordi Mora, ha destacat la importància d’aquest tipus de formació i ha assegurat que “l’empresa ha de tenir un paper més actiu dins la FP, impulsant la formació dual que està donant molts bons resultats”.