Formació

Forma't amb Pimem

Curs de manipulador d’aliments

DESCRIPCIÓ

Avui dia les autoritats sanitàries requereixen a les empreses la formació adequada dels seus treballadors que estiguin en contacte directe amb els aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasament, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei.

Amb aquest curs obtindràs les tècniques adequades d’higiene i sanitat alimentària en manipulació d’aliments, seràs conscient dels riscos de la seva contaminació i aprendràs a prevenir possibles alteracions alimentàries.

Objectius generals:

– Adquirir els coneixements bàsics establerts a la manipulació d’aliments i aplicar-los a l’entorn laboral.

Objectius específics:

– Conèixer els tipus d’aliments i la contaminació a la qual són susceptibles
– Aprendre pautes d’higiene, manipulació i manteniment de locals per a treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions
– Conèixer la normativa en matèria d’alimentació i altres problemes relacionats amb l’alimentació no derivats de contaminacions com a al·lèrgies i intoleràncies

Una vegada finalitzat el curs es lliurarà a cada assistent el certificat corresponent.