Curs de Manipulador d’Aliments (Oberta preinscripció)
DESCRIPCIÓ
Avui dia les autoritats sanitàries requereixen a les empreses la formació adequada dels seus treballadors que estiguin en contacte directe amb els aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasament, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei.
Amb aquest curs obtindràs les tècniques adequades d’higiene i sanitat alimentària en manipulació d’aliments, seràs conscient dels riscos de la seva contaminació i aprendràs a prevenir possibles alteracions alimentàries.
Objectius generals:
– Adquirir els coneixements bàsics establerts a la manipulació d’aliments i aplicar-los a l’entorn laboral.
Objectius específics:
– Conèixer els tipus d’aliments i la contaminació a la qual són susceptibles
– Aprendre pautes d’higiene, manipulació i manteniment de locals per a treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions
– Conèixer la normativa en matèria d’alimentació i altres problemes relacionats amb l’alimentació no derivats de contaminacions com a al·lèrgies i intoleràncies
Durada: 3h
Una vegada finalitzat el curs es lliurarà a cada assistent el certificat corresponent.
DATES I HORARI
PROXIMAMENT NOVES DATESON?
OnlinePREU
Socis Bonficat Gratuït / No socis 20€PROFESSORAT
Curs realitzat a càrrec de Victor Serra. Professor de cuina i restauració, formador de equips de cuina i sala. Més de 14 anys en el sector de la gastronomia, gestionant hotels i restaurants en el territori nacional i internacional. Director del programa de direcció de A&B de l’Escola Superior Balear.