Actualitat

Informació actualitzada d'interès

Empresaris de PIMEM donaran a conèixer el producte balear a la Madrid Fusió

  • Especisas Crespí, Cafès Bay i Flor de Sal participaran en la coneguda fira culinària els pròxims 13,14 i 15 de gener

Empreses associades a la Federació de la Petita i mitjana empresa de Mallorca (PIMEM) acudiran aquesta setmana vinent a la fira culinària de Madrid Fusió. Especias Crespí, Cafés Bay y Flor de Sal, presentaran els seus productes balears davant els nombrosos i coneguts xefs que es donaran cita en la capital els pròxims 13,14 i 15 de gener.

Gràcies a un estand que la Agència d’Estratègia Turística dels Illes Balears (AETIB) té a la seva disposició, els empresaris mallorquins podran donar a conèixer més de prop cadascun dels seus productes. “Aquest tipus de fires nacionals són un gran suport per a les nostres empreses. Vam mostrar la qualitat dels productes de les illes i ens obre noves vies de negoci” explica Laura Calvo, directora de comunicació de Flor de Sal.

“Productes propis de l’illa i de gran qualitat”, aquestes són les principals qualitats dels elements que aquestes tres empreses mallorquines exposaran a la Madrid Fusió.

Juan Velasco, gerent d’Especias Crespí, assegura que aquest tipus de fires “són un trampolí” per al pebre roig mallorquí, ja que és mitjançant aquesta mena d’esdeveniments on els grans xefs “descobreixen i adquireixen nous elements per a les seves cuines”. Una oportunitat que Velasco no vol perdre. “Els cuiners balears coneixen la qualitat del nostre pebre roig. Ells també ens ajudaran a trencar aquesta barrera de desconfiança i al fet que el pebre roig de Mallorca estigui present en més cuines de la resta de l’estat”.

Finalment, Cafès Bay assistirà a l’esdeveniment de la mà del seu propietari i gerent, Toni Vallcaneras. Avui dia, el cafè és una part fonamental del menú diari de qualsevol restaurant. La qualitat del mateix és un punt fonamental que els clients tenen cada vegada més en compte, per això “és important mostrar als cuiners el gran producte produït a Balears” assegura Vallcaneras. La varietat aràbiga produïda per Cafès Bay és un producte molt valorat pels consumidors illencs i la intenció del seu propietari ara, “és que sigui coneguda a nivell estatal”.