Esdeveniments

Descobreix els esdeveniments que organitza Pimem

Tria al guanyador del Premi Vinagre 2019

Aquest any des del Comitè Executiu de PIMEM s’ha proposat un nou canvi en els Premis PIMEM 2019. els representants de la federació volen que els ciutadans i ciutadanes de Mallorca siguin els que triïn al que consideren guanyador del Premi Vinagre 2019. Aquest premi va dirigit a l’entitat que ha realitzat la pitjor pràctica empresarial de l’any. A continuació us deixem amb els candidats:

EMAYA: La brutícia és un dels grans problemes de tota ciutat moderna i cosmopolita i Palma no és l’excepció a la regla. Malgrat destinar un dels pressupostos més alts de l’illa a la neteja dels seus carrers, l’empresa encarregada de dur a terme aquest treball no aconsegueix satisfer als ciutadans de Palma. Durant els últims anys la brutícia s’ha convertit en un dels principals maldecaps dels habitants de Ciutat, però és que a més d’aquest problema, durant els últims estius s’ha hagut de presenciar com les platges de la Badia es tancaven per culpa dels abocaments. EMAYA a tot això, segueix sense solucionar els problemes.

ITV SGS: Empresa coneguda per ser líder a proporcionar serveis d’inspecció, verificació, assajos i certificació. Aquest estiu ha destacat per provocar nombrosos maldecaps entre els empresaris del sector de la reparació d’automòbils. La seva falta de gestió ha aconseguit saturar completament les oficines d’ITV de tota l’illa des d’agost fins a finals de desembre.

Burocratització de l’administració pública: Per la lentitud i excés de tràmits administratius; la inexistent eficiència del mateix sistema; i finalment la mala coordinació entre les administracions.

 

Lo sentimos, no hay encuestas disponibles en este momento.

Data

10/12/2019 - 31/1/2020

Hora

08:00 - 08:00