Esdeveniments

Descobreix els esdeveniments que organitza Pimem

Premis PIMEM 2019

La Federació de la Petita i mitjana empresa de Mallorca (PIMEM) celebrarà aquest dimecres 26 de febrer, a les 18.30 de la tarda, en el Teatre Xesc Forteza de Palma la gal·la ‘Premis PIMEM 2019’ en la qual premiarà a sis empreses i a una associació professional per la seva labor al llarg del passat 2019. A més, PIMEM també guardonarà amb el “Premi Vinagre” el pitjor comportament empresarial durant l’any passat.

Un jurat independent format per diferents membres de la societat empresarial de Balears atorgarà aquests sis premis que es divideixen en les categories de Comerç, Serveis, Indústria, Turisme, Innovació Empresarial, Responsabilitat Social, Millor Associació Empresarial i el ja esmentat Premi Vinagre. Aquest últim guardó és l’únic negatiu de tots els que s’atorgaran la pròxima nit del dimecres i està decidit pel públic que ha votat a través de la pàgina web de la federació.

La gala comptarà amb l’animació i direcció de David Ordinas, presentador, actor, compositor i cantant mallorquí, conegut per conduir el programa d’IB3 Televisió, ‘Jo en sé més que la tu’.

Una vegada finalitzat el lliurament de premis els assistents podran gaudir d’una fi de festa mallorquí.

Apunta’t en el següent enllaç [+]

Data

26/2/2020

Hora

18:30 - 18:30

Cost

Gratuito

Ubicació

Teatre Municipal Xesc Forteza

Organitzador

Pimem

Telèfon

Email