Fes-te soci

Uneix-te a nosaltres, perquè junts som més grans

Formulari d’inscripció

Per unir-te a PIMEM omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS:
RESPONSABLE: FEDERACIÓ DE SA PETITA I MITJANA FEDERACIÓ DE SA PETITA I MITJANA EMPRESA DE MALLORCA DE MALLORCA
Adreça: Avda/Alemanya 2, 2º, 07003 Palma de Mallorca
Contacte: pimem@pimem.es Web: www.pimem.es FINALITAT: gestionar l´alta de soci. LEGITIMACIÓ: Consentiment de l´usuari. TERMINIS DE CONSERVACIÓ: els previstos legalment. DESTINATARIS: Responsable i entitats col·laboradores. Les seves dades podran cedir-se a empreses col·laboradores per prestar el servei. No es cediran les dades a altres tercers, llevat obligació legal. DRETS: vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat. El Responsable li facilitarà un formulari adequat, a presentar en l'adreça dalt indicada, adjuntant el seu DNI o passaport o bé a pimem@pimem.es . Té dret a presentar una reclamació davant l'AEPD si considera que no s'ha atès convenientment l'exercici dels seus drets (www.aepd.es).

Per què ser soci de PIMEM?

PIMEM és un agent social que compta amb més de 40 associacions adherides i més de 3000 empreses associades. Representa i defensa els interessos de les petites i mitjanes empreses de Mallorca davant els diferents organismes internacionals, nacionals, autonòmics i municipals. Treballa pel benefici comú del 95% del teixit empresarial de l’illa; compost per pimes. Dóna suport i fomenta el treball i l’esforç dels seus associats atorgant-los visibilitat i servint-los d’altaveu amb el de ser escoltats.

En PIMEM et trobaràs amb empresaris d’inquietuds similars que lluiten diàriament per veure créixer el seu negoci i que a més es preocupen per l’estat del seu col·lectiu i de la societat que l’envolta. Podràs comptar amb una plataforma en la qual podràs compartir i transmetre les preocupacions.

Un espai en el qual dialogar i conèixer visions que desconeixies. Aportar noves idees i promoure la creació de noves formacions, cursos, conferències o qualsevol activitat que se’t pugui ocórrer.

Un lloc plural en què Junts Som Més Grans

Què opinen els nostres socis?

“PIMEM és un agent social que aporta visibilitat a les preocupacions de les pimes i els autònoms de Mallorca. Defensa nostres interessos i s’involucra per tirar endavant els projectes dels seus associats.
A la Federació et trobaràs amb empresaris d’inquietuds similars a les teves, que lluiten per l’estat del seu col·lectiu i de la societat que l’envolta. Un espai plural, en el qual dialogar i conèixer diferents visions enriqueix enormement.
Aquí les teves idees són escoltades i defensades, cadascuna de les persones que treballen en aquesta casa treballen per oferir millors beneficis als seus associats.”

 

Isaac Serra. Empresa Clickennet