Fes-te soci

Uneix-te a nosaltres, perquè junts som més grans

Formulari d’inscripció

Per unir-te a PIMEM omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Finalitat: Respondre a la seva sol·licitud i enviar-li informació comercial dels nostres productes i serveis. Legitimació: Consentiment de la persona interessada. Destinataris: No es preveuen cessions de dades Drets: Pot retirar cessions de dades.Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment i també accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a través del mail info@pimem.es. Informació Addicional:Pot ampliar la informació a l'enllaç de la Política de privacitat.

Per què ser soci de PIMEM?

PIMEM és un agent social que compta amb més de 40 associacions adherides i més de 3000 empreses associades. Representa i defensa els interessos de les petites i mitjanes empreses de Mallorca davant els diferents organismes internacionals, nacionals, autonòmics i municipals. Treballa pel benefici comú del 95% del teixit empresarial de l’illa; compost per pimes. Dóna suport i fomenta el treball i l’esforç dels seus associats atorgant-los visibilitat i servint-los d’altaveu amb el de ser escoltats.

En PIMEM et trobaràs amb empresaris d’inquietuds similars que lluiten diàriament per veure créixer el seu negoci i que a més es preocupen per l’estat del seu col·lectiu i de la societat que l’envolta. Podràs comptar amb una plataforma en la qual podràs compartir i transmetre les preocupacions.

Un espai en el qual dialogar i conèixer visions que desconeixies. Aportar noves idees i promoure la creació de noves formacions, cursos, conferències o qualsevol activitat que se’t pugui ocórrer.

Un lloc plural en què Junts Som Més Grans

Què opinen els nostres socis?

“PIMEM és un agent social que aporta visibilitat a les preocupacions de les pimes i els autònoms de Mallorca. Defensa nostres interessos i s’involucra per tirar endavant els projectes dels seus associats.
A la Federació et trobaràs amb empresaris d’inquietuds similars a les teves, que lluiten per l’estat del seu col·lectiu i de la societat que l’envolta. Un espai plural, en el qual dialogar i conèixer diferents visions enriqueix enormement.
Aquí les teves idees són escoltades i defensades, cadascuna de les persones que treballen en aquesta casa treballen per oferir millors beneficis als seus associats.”

 

Isaac Serra. Empresa Clickennet