Actualitat

Informació actualitzada d'interès

Gran éxito en la entrega de los premios anuales de PIMEM

 

Rata Corner, Cine Ciutat, Bar Bosch, Gori de Muro, Fundació Rana, Forn de la Soca i la Mallorca Film Comission han estat les empreses i fundació guardonades amb els premis de la Federació de la Petita i mitjana empresa de Mallorca (PIMEM) pel seu treball realitzat durant el passat 2019.

En el teatre Xesc Forteza de Palma i davant més de 300 persones, PIMEM ha tornat a presumir de múscul i a demostrar que “està creixent amb passes de gegant” com bé ha explicat, en el seu discurs d’inici de gala, el president de la federació, Jordi Mora. Fent també una crida a l’agermanament “sota el paraigua de PIMEM”, Mora ha finalitzat la seva intervenció. “Estem retornant a PIMEM al lloc que correspon. Som l’Agent Social que pot representar a les pimes i totes les seves necessitats. Amb nosaltres poden estar segurs que veuran representats els seus interessos”.

Sota la batuta del conegut presentador illenc, David Ordinas (‘Jo en sé més que tu’ d’IB3TV) ha continuat una gala repleta d’emoció i música. Si enguany en comptes de màgia, com bé s’havia utilitzat en esdeveniments anteriors, PIMEM ha volgut sorprendre els assistents amb la veu del seu presentador. En aquesta ocasió, Ordinas ha enlluernat a tot l’auditori amb les seves magnífiques entenimentades vocals i ha deixat palesa que a més de “gran presentador, és un gran cantant” assegurava Mora per a donar pas a la seva interpretació.

Els premis PIMEM han continuat i arribada l’hora d’atorgar els guardons, han estat cridats a l’escenari els representants de les institucions públiques, Aina Calvo, delegada del Govern; Rosario Sánchez, consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors; Catalina Cladera, presidenta del Consell de Mallorca; i José Hila, alcalde de Palma. A més del mateix president de PIMEM.

A partir d’aquí s’han anat coneixent els noms de les empreses afortunades. Fundació Rana s’ha emportat el primer premi a la Responsabilitat i Ètica Empresarial; Forn de la Soca, ha estat el guanyador del Sector Comerç; Cinema Ciutat, el de Sector Serveis; el de Sector d’Indústria, ha anat a parar a les mans de l’empresa Gori de Muro; Rata Corner, ha estat encimbellada per la seva Innovació Empresarial; el Bar Bosch ha estat seleccionat com el premi al Sector Turisme; i finalment l’Associació Empresarial guanyadora d’enguany ha anat a parar, a la Mallorca Film Comission.

Rafael Goberna, vocal de la junta directiva de Cine Ciutat, ha estat l’encarregat del discurs d’agraïment de tots els premiats d’aquesta tarda. Durant el seu parlament Goberna ha recalcat “la importància de les pimes en l’engranatge econòmic” i explicant a més, que les petites i mitjanes empreses “doten de vida a les ciutats, per la qual cosa han de ser escoltades i secundades”.

El premi Vinagre, a la pitjor actitud empresarial de 2019, ha anat a parar enguany a les mans de EMAYA. “Els seus continus vessaments d’aigües fecals a la platja de Palma i voltants i els consegüents tancaments d’aquestes, ha provocat una imatge de Palma i de Mallorca molt desagradable per al turista. Causant així, greus pèrdues per als negocis dels voltants i el malestar de tot el veïnat” ha explicat Jordi Mora. Cal recordar que com a novetat aquest premi ha estat seleccionat pel propi públic.

Finalitzada el lliurament de premis, Catalina Cladera ha tancat l’acte amb un discurs cap a les pimes i recalcant la dedicació de la seva administració per al continu creixement d’aquestes. Finalment, també ha volgut felicitar a PIMEM pel seu treball i dedicació durant els últims anys.

 

Recaptació de fons a favor de Sonrisa Médica

Més de 500 euros ha aconseguit recaptar PIMEM durant el seu acte a favor de l’ONG, Sonrisa Médica, que ha recollit el xec una vegada ha finalitzat el discurs la presidenta del Consell de Mallorca. “Aquesta recaptació que ajudarà al fet que aquests beneïts pallassos puguin continuar amb la seva labor de fer-nos somriure en els moments més difícils” afirmava Mora després d’agrair al públic la seva col·laboració i fer lliurament dels diners a Sonrisa Médica.

El públic, després de donar per acabat l’acte ha pogut gaudir d’una fi de festa amb una xocolatada i ensaïmada i també han pogut emportar-se amb si una bossa de producte local.

 

 

ACCEDEIX A LES IMATGES DE LA GALA [+]