Actualitat

Informació actualitzada d'interès

Grepels amb el Moviment Movember

El Gremi de perruquers i perruqueres de PIMEM (Grepels) ha col·laborat aquest dissabte amb el moviment ‘Movember’. Aquesta iniciativa s’identifica amb un bigoti, i molts homes aprofiten i es deixen el bigoti a favor de la lluita contra el càncer durant tot el mes de novembre.

Grepels vol conscienciar sobre el càncer de pròstata i, per això, ha organitzat un esdeveniment que s’ha realitzat davant de C&A del carrer Jaume III, entre les 17.00 i les 20.00 h.

Com és habitual, en aquesta cita del mes de novembre, l’animació musical ha estat present. Un fet que ha provocat una major atracció del públic. Segons el vicepresident de Grepels, Rafael Rubio, “la jornada ha estat tot un èxit”.

15 perruquers de diferents perruqueries de Mallorca ha estat treballant a preu fet per a intentar recaptar els màxims diners possibles en benefici de l’Associació Contra el Càncer de Pròstata. A més, aquest any també hem pogut comprovar que s’ha posat a la disposició del públic marxandatge del moviment Movember. En aquest cas, gorres per un preu de 5 euros. Aquests fons també han anat destinats a aquesta associació.