Actualitat

Informació actualitzada d'interès

Grepels Gapb i Asineba recol·lecten EPIS per al personal sanitari i de seguretat

  • Aproximadament 6.000 guants, 2.000 màscares, 2.000 bates i uns 5.000 capells (a més de nombrós material sanitari com a benes, cotó o gases) han aconseguit recollir aquests empresaris dels seus negocis

Les associacions de Perruquers (Grepels Gapb) i de Centres d’Estètica (Asineba), de la Federació de la Petita i mitjana empresa de Mallorca (PIMEM), han recol·lectat, aquest cap de setmana, un gran nombre d’Equips de Protecció Individual (EPIS) entre els seus associats per a ajudar al personal sanitari i de seguretat que està lluitant contra la crisi provocada pel COVID-19.

Aproximadament 6.000 guants, 2.000 màscares, 2.000 bates i uns 5.000 capells (a més de nombrós material sanitari com a benes, cotó o gases) han aconseguit recollir aquests empresaris dels seus negocis. “És material de les nostres empreses que ara és convenient que tinguin aquests professionals que lluiten per a mantenir-nos a tots fora de perill” ha explicat el vicepresident de Grepels Gapb, Rafael Rubio.

Guants de vinil, nitril, làtex o plàstic. Màscares d’infermeria o fetes a mà. Bates d’usar i tirar de perruqueries o els tradicionals capells de plàstic. Els professionals dels dos sectors han recollit tot el seu material d’estoc i ho han lliurat a PIMEM perquè aquest ho faci arribar a les autoritats pertinents.

“Des de l’administració pública se’ns va demanar ajuda i la resposta empresarial ha estat ràpida i exemplar” ha assegurat orgullós Jordi Mora, president de PIMEM.

“Si el personal sanitari, de seguretat o els treballadors de primera línia necessiten més material, tornarem a realitzar una recol·lecta. Tota ajuda que puguem donar-los és poca” ha continuat Rubio.

Finalment, des de PIMEM es vol fer una crida a totes les empreses associades i que disposin de EPIS en estoc a ajudar en la mesura del possible, fent una donació del material. “Poden venir a deixar-ho a les nostres oficines. Nosaltres ens encarreguem de gestionar amb l’administració pública el seu trasllat als centres que requereixin de material” ha finalitzat el president de la federació