Actualitat

Informació actualitzada d'interès

Importants descomptes per als socis després de l’acord entre PIMEM i DSI Programari

Les empreses de la plataforma PIMEM podran beneficiar d’un 20% de descompte sobre les seves tarifes en manteniment informàtic, un 25% en formacions de cursos d’A3 programari impartides pels professionals de DSI i un 15% en tots els subministraments informàtics.

DSI i PIMEM han signat un conveni de col·laboració que facilitarà el desenvolupament de competències i habilitats de les entitats empresarials relacionades; un acord de col·laboració conjunta que permeti potenciar un model formatiu. Aquest model de col·laboració connectarà amb les necessitats reals de les empreses (pel que fa a solucions per a la gestió de la seva facturació / comptabilitat, compres i vendes, fiscal, laboral, etc.).

DSI com a distribuïdor Premium de Wolters Kluwer en el segment programari, i PIMEM com a Federació de Petites i Mitjanes Empreses de Mallorca, articulen aquest model de col·laboració mitjançant esdeveniments que es convoquin per tots dos, on es mostrin operatives i funcionalitats de les diferents solucions, per satisfer les necessitats de tots els actors de el teixit empresarial. Amb això es pretén que aquest acord estigui basat en aportar un major valor afegit a les empreses a les quals vagi dirigit.

Per aconseguir-ho es realitzarien aquestes tasques de coordinació entre DSI  i PIMEM per dinamitzar i impulsar les inquietuds que puguin sorgir en l’àmbit empresarial, en relació a necessitats formatives.

Les dues entitats volen materialitzar un model formatiu innovador, a través d’un conjunt d’esdeveniments dissenyats / adaptats especialment a les característiques de les empreses, per alinear el model de desenvolupament de la companyia amb la consecució d’objectius de negoci.
El caràcter de les formacions que s’imparteixin des DSI serà eminentment pràctic.

 

Tags: