Actualitat

Informació actualitzada d'interès

Lacebot i PIMEM duen a terme una xerrada sobre “Progressa amb el teu Negoci Online”

Lacebot i PIMEM han realitzat una nova xerrada sobre màrqueting digital enfocada al progrés d’un negoci enfocat a la venda Online. “Es pot sobreviure només amb el negoci tradicional? Per què uns negocis funcionen en la xarxa i uns altres no? Tot això ho hem pogut comentar en la xerrada explica Luís De la Serna, responsable del Departament de Consultoria de Lacebot.

Els 15 assistents al curs han pogut aprendre a “diferenciar entre una web eficient i una altra que no ho és”continua De la Serna.

Jordi Mora, president de PIMEM, per la seva part s’ha mostrat “molt content per l’acolliment d’aquesta mena de xerrada” i ja està programant amb Lacebot noves xerrades i cursos en el futur. “Volem que els nostres associats i no associats estiguin al dia del nou món tecnològic” ha assegurat Mora

En aquest curs els assistents ha après a utilitzar noves eines digitals i ha après noves estratègies de presència en Internet. “És una classe tècnica i comercial per a aconseguir un augment de les visites i de les vendes en el comerç online” ha explicat De la Serna.

“L’objectiu d’aquest curs és fer comprensible la presència comercial en internet. Acostar a qualsevol empresari la lògica del perquè uns negocis aconsegueixen posicionament i conversions, i uns altres no” ha finalitzat el responsable de Lacebot