Lloguer de sales

Els nostres espais per a trobades empresarials

Lloguer de sales

Pimem ofereix als empresaris i professionals associats la possibilitat de realitzar esdeveniments dedicats al Networking per donar visibilitat als seus negocis, ampliar la xarxa de contactes comercials, presentar serveis i productes, obtenir prescriptors i trobar nous col·laboradors i clients.

Per això, Pimem ofereix WorkingPoint, un servei on els nostres associats tenen la possibilitat de gaudir de les nostres sales de reunions, un conjunt d’espais pensats per a diferents usos i necessitats: conferències, presentacions, punt de trobada, jornades o esmorzars empresarials …

A més, des de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca impulsem un Afterwork anual dedicat a donar a conèixer diferents empreses de diferents sectors. Un esdeveniment en el qual intentem impulsar noves connexions entre empreses mentre gaudeixen d’un temps relaxat i amè.

Sala de reunions amb capacitat per a 16 persones aproximadament.
Sala de reunions amb capacitat per a 16 persones aproximadament.
Sala d'actes, amb aforament per a 50-60 persones.
Despatx de reunió, amb una capacitat per a 8 persones.
Despatx de reunió, amb una capacitat per a 8 persones.
Despatx de reunió, aforament de 12 persones
Despatx de reunió, aforament de 12 persones

Disposem de diversos espais en funció de les necessitats de la teva empresa, espais oberts, dinàmics, innovadors, flexibles, acollidors, multi funcionals, sostenibles, amb un enorme potencial i amb bones comunicacions a l’estar situat en ple centre de la ciutat de Palma.

T’oferim la possibilitat de gaudir de 4 espais diferents:

  • Despatx de reunió, amb una capacitat per a 8 persones.
  • Despatx de reunió, aforament de 12 persones.
  • Sala de reunions amb capacitat per a 16 persones aproximadament.
  • Sala d’actes, amb aforament per a 50-60 persones.

 

Tots els associats a PIMEM tenen preferència en la reserva de la nostra sales, si vols més informació per reservar un espai pots trucar al 971 20 66 14 i preguntar pel nostre servei de lloguer de sales.

A més les sales estan equipades amb els serveis de pissarra digital, projectors, wifi i la possibilitat de connexió telefònica. (No socis consultar condicions)

Reserva el teu sala al 971 20 66 14 consulta condicions i disponibilitat