Actualitat

Informació actualitzada d'interès

Els Laboratoris Authex donen 500 ampolles de loció alcohòlica per lluitar contra el COVID-19

  • PIMEM, en coordinació amb Presidència del Govern , és un dels punts on els empresaris poden acudir per dipositar el material recol·lectat per les seves sectors

Els Laboratoris Authex (Tot Herba i Flor d’Ametler), de Marratxí, han donat a el Govern 500 ampolles de loció alcohòlica a l’70% perquè les pugui lliurar a aquelles persones o organismes que més ho necessitin o que creguin convenients i que estiguin lluitant contra el COVID-19. “Farem tot el possible per aportar el nostre granet de sorra a acabar amb aquesta crisi sanitària” ha assegurat Miguel Ángel Benito, propietari de l’empresa mallorquina.

Aquests socis de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (PIMEM), després de conèixer la iniciativa proposada per esteticistes i perruquers de la federació, també van decidir fer la seva aportació per ajudar a al personal sanitari, de seguretat ia aquells que es troben en primera línia de comerços de primera necessitat.

Cal recordar que el passat dijous 19 de març els laboratoris Authex es van posar a disposició de la delegació de Govern per fabricar a les seves instal·lacions aquesta loció. Dilluns Authex ja va començar a servir els cossos de seguretat i altres serveis públics en els enllaços facilitats per la delegada de Govern, Aina Calvo.

“Les pimes de l’illa estan fent tot el possible per frenar la corba i ajudar a aquest personal que es preocupa tant per la nostra salut. Ens encanta veure la generositat que estan mostrant els empresaris en un moment tan complicat “ha afirmat Jordi Mora, president de PIMEM, agraint el gest de Laboratoris Authex.

PIMEM receptora d’el material recol·lectat per empreses

PIMEM, en coordinació amb Presidència del Govern, és un dels punts on els empresaris poden acudir per dipositar el material recol·lectat per les seves sectors. “Nosaltres ens encarreguem de la recollida dels equips de protecció individual (EPIS). L’administració acudeix al nostre centre per recollir el material i repartir-lo entre el seu personal. Fem el possible per ajudar-los “ha explicat Mora.