Actualitat

Informació actualitzada d'interès

Més de 450 persones acudeixen a la conferència d’Emilio Duró

                Emilio Duró ha acudit al Auditòrium Sa Màniga, de Cala Millor, per a oferir una nova conferència, sota el títol “No val rendir-se”.

L’empresari, professor i conferenciant, Emilio Duró, de la mà de PIMEM ha ofert una nova conferència, a Mallorca, sota el títol “No val rendir-se”. Aquesta vegada, ha estat en el Auditòrium Sa Màniga, de Cala Millor i amb la col·laboració de Cadena Ser. “Heu de treballar en allò que us apassioni, sense amor res funciona” ha explicat Va durar.

A partir de les 18 hores, més de 450 persones s’han donat cita per a gaudir d’una nova xerrada motivacional a càrrec d’Emilio Duró. “És una persona que t’omple d’optimisme, il·lusió i energia” han afirmat alguns dels assistents a la sortida del teatre, després de finalitzar l’esdeveniment.

“Aquest tipus de conferència busquen millorar la motivació i la mentalitat positiva dels assistents enfront dels nous reptes que se li poden presentar en la vida” ha afirmat Va durar que també ha assegurat “no tenir una fórmula única de l’èxit”. Facilitant noves idees per a gestionar els canvis, millorar la vida personal i professional, proporcionar tècniques per a gestionar les emocions, vèncer les pors que ens tenallen i assumir la responsabilitat de les nostres vides i les nostres accions; Va durar ha emocionat un públic lliurat replet de simpatia i alegria.

Cal recordar que la formació de les principals empreses del món en els últims anys s’està centrant en el desenvolupament de les actituds mentals positives en els seus empleats. És per això, que a l’hora de dur a terme aquest tipus de formacions sempre han comptat amb Emilio Duró. “Intento expressar el que sento i el que veig. Però és la meva opinió, res més. Cadascun té la seva i no per cognomenar-me Va durar és millor que la seva. Si creus en alguna cosa i t’apassiona, per això i que ningú et llevi la il·lusió. Això sí, sempre amb consciència, perquè no hi ha res pitjor que la insensatesa”.

Va durar des de fa més de 30 anys treballa com a consultor, assessor i formador per a importants empreses multinacionals. A més, és membre de diversos Consells d’Administració i exdirectiu de diferents Organitzacions.