Networking

Compartim coneixement

Networking

Compartir coneixement és sinònim de competitivitat. Vine al networking de la Federació, és en aquest espai on més entendràs el significat del nostre eslògan; PIMEM, Junts som més Grans !!!!

AICO Servicios Audiovisuales

AICO Servicios Audiovisuales és una companyia dedicada a la gestió integral d’esdeveniments: Serveis de cobertura audiovisual, decoració i producció, així com un ampli equip tècnic.

Adreça:
Congress Centre Office: Feliciá Fuster, 4 07006 Palma (Mallorca), Spain
Head Office: C/ Hadepema 6, Nave 6 – Pol. Can Valero 07011 Palma de Mallorca

Contacte:
www.aico.es
(+34) 971 096 890
comunicacion@aico.es

Apache Robotics

Apache Robotics és una empresa de treballs aeris amb Drones. Des de fotografia i vídeo promocionals fins aixecaments ortofotogràfics i MDE per a arquitectura o qüestions legals.

Contacte:
José Calatayud
jose@apacherobotics.com
www.apacherobotics.com
670385474

Bové Monteroy Asociados

És una firma amb 40 anys d’experiència especialitzada en serveis d’auditoria, consultoria, assessoria fiscal i outsourcing que compta amb un equip de 9 socis i 90 professionals. Amb oficines a Barcelona, ​​Madrid, Palma de Mallorca, Sevilla i València destaca per oferir un assessorament professional adaptat a la mida, la necessitat i l’idioma de cada client.

Adreça:
Vía Sindicato , 67, 1º – 3ª | 07002   Palma de Mallorca

Contacte:
Petra Schmidt     
Office Manager/Leiterin des Büro
pschmidt@bovemontero.com
www.bovemontero.com
(+34) 971 77 51 24

Affordable Mallorca

Revista digital amb + 20K lectors internacionals angloparlants donant suport empreses locals. Articles originals propers que redefineixen el luxe i valoren l’autèntica Mallorca: la seva naturalesa sostenible, patrimoni i comunitat.

Adreça:
Calle Can Danús 1, 2º Derecha
Palma 07001

Contacte:
Holly Veneman
Director, Client Solutions
www.affordablemallorca.com
(+34) 678 78 80 44

Capellà-Costa Abogados

Capellà-Costa Abogados té el seu origen en Bufete Capellà, una de les firmes jurídiques de les Illes Balears amb més tradició i prestigi en l’àmbit empresarial mallorquí i compta amb una àmplia experiència en proporcionar assessoria legal de primer nivell als seus clients.

Adreça:
C/ La Real número 5. Palma de Mallorca

Contacte:
www.capellacosta.com
971 20 60 50
info@capellacosta.com

CFEMENÍA

“CFEMENIA és una empresa que es dedica a l’habitatge i immobles, gestionem les seves necessitats des de la construcció o rehabilitació d’habitatges i edificis, en temes immobiliaris com compravenda, lloguer i lloguer de vacances, fins a l’administració de finques. És una empresa familiar, està avalada per anys d’experiència en cada sector. Treballem de forma coordinada amb els millors col·laboradors i professionals per garantir el millor resultat”

Adreça:
Calle Via Francia 3
07458 Can Picafort (Baleares)

Contacte:
www.cfemenia.com
971 853 137 – 656 986 208
assessoria@cfemenia.com

Grupo Daphnia Servicios Ambientales S.L

“Som una consultoria especialitzada en projectes Ambientals i de gestió de la qualitat. Comptem amb un equip competent amb més de 17 anys d’experiència i ens caracteritzem per realitzar una consultoria artesanal i a mida. El mètode Daphnia és molt efectiu, aconseguint satisfer les necessitats dels nostres clients i parts interessades.

Oferim solucions integrals de gestió, especialment aquelles relacionades amb la gestió del medi ambient, la qualitat, i la sostenibilitat. ”

Adreça:
Georges Bernanos 26 • 07015 Palma

Contacte:
Silvia Sánchez Cerdeño
Consultora Senior
658058504
ssanchez@grupodaphnia.com

Informa D&B

Informa D & B és la filial de CESCE líder en el subministrament d’Informació Comercial, Financera, sectorial i de Màrqueting d’empreses i empresaris, per augmentar el coneixement de clients i proveïdors i minimitzar el risc comercial.

Contacte:
África Garijo Durán
Delegada Comercial Informa D&B Baleares
www.informa.es
971 292 858  –  670 05 73 70

Insurnet

Insurnet és una corredoria d’assegurances que compta amb una trajectòria de gran èxit, oferint serveis a empreses, tant nacionals com multinacionals.

Insurnet compta amb tres línies de negoci:

  • Insurceo, especialistes en assegurances per a Empreses & Professionals.
  • Insurnautic, especialistes en assegurances nàutiques.
  • Insurflex, especialistes en retribució flexible.

Contacte:
Elena Encinas Cuadrado
Insurance Broker
www.insurnet.es
(+34) 619849287
elena.encinas@insurnet.es

LACEBOT

“En LaceBot t’oferim avaluació sense cost, un projecte personalitzat, i solucions que funcionen per a la millora de la vostra web i el creixement del teu negoci. En LaceBot treballem amb empreses i professionals que volen fer créixer els seus negocis en el món on-line”

Contacte:
Luis de la Serna
Responsable Dpt. Consultoría
www.lacebot.com
609 801 686

Nadal Forwarding

Nadal Forwarding és un Operador Logístic que ofereix Solucions Logístiques Integrals a Importadors i Exportadors des de fa més de 40 anys.
Actualment Pertany a Grup TVS Asianics amb central a Singapur i te presència a 15 Països i compta amb 45 ubicacions operatives repartides arreu del món.
Transport Internacional logística, Logística i Agents de Duanes des de 1979

Contacte:
Albert Verdós
Marketing Manager
www.nadal-forwarding.com
T +34 936 000 263 M +34 654 373 814

Nautalia Viajes

“Som una empresa dedicada a la comercialització de productes i serveis turístics viatges, vacances, reserves d’hotel, creuers, lloguer de cotxes, bitllets d’avió i tot el que un client pugui necessitar d’una agència de viatges.

Nautalia Viatges és un munt de viatgers. I no perquè portem botes de muntanya ni anem a la feina amb maletes, sinó perquè estem convençuts que viatjar ho és tot. ”

Adreça:
C/ General Riera 44 bjos
07003 Palma

Contacte:
971 104 286
610 725 464

SalseoApp SL

Jove empresa de comunicació amb molta experiència, especialitzada en publicitat i continguts audiovisuals per a xarxes socials, webs i botigues on line sobre la plataforma WordPress. Vídeos i fotografia d’empresa. Aplicacions.

Producte principal: l’app d’Oci, Cultura i Diversió “UEP Mallorca”

Contacte:
Tino Martinez
tmartinez@salseoapp.com
www.salseoapp.com
www.uepmallorca.app
WhatsApp : 680470333

Servicio Petroleros Mallorca  S.L. 

L’activitat de compravenda a l’engròs i detall de carburants i altres productes derivats del petroli, instal·lació i explotació d’estacions de serveis, amb els serveis complementaris propis de les mateixes.

Adreça:
C/ Gerrer 52
07141  Marratxí

Sistemas y Redes

Sistemas y Redes és una empresa multidisciplinar, amb més de 20 anys d’experiència.

Cobrim totes les àrees informàtiques que una empresa pugui necessitar, sempre treballant en paral·lel amb el client, per i per a ell.

Adreça:
Cami Nou, 7 – 07009 Palma (Illes Balears)

Contacte:
Jaime Aguiló
Gerent
www.syr.es
971 249 957
info@syr.es

EDEEN

Edeen, és un entorn natural, un centre de jardineria creat per envoltar-te de NATURA i gaudir de la tranquil·litat. Les nostres plantes es presenten integrades en l’espai, creen un jardí pel qual passejar mentre decideixes qual s’ajusta més als teus desitjos. Realitzem projectes de jardineria, decoració floral i paisatgisme. Podràs gaudir, a més, d’un esmorzar ric, sa i nutritiu al nostre Cafè-boutique És Berenar amb una gran terrassa amb vistes panoràmiques.

Contacte:
Carolina Mora
carolina@edeen.es
679 77 70 97