Actualitat

Informació actualitzada d'interès

Nova junta directiva de Mallorca Rural

Els membres de Mallorca Rural han denominat a la que serà la nova junta de la institució. La federació de la Petita i mitjana empresa de Mallorca (PIMEM) ocuparà de nou la Vicepresidència juntament amb Unió de Pagesos de Mallorca. “Per a nosaltres és important que els empresaris de les zones rurals de l’illa sentin el suport de la nostra institució” ha afirmat Jordi Mora, president de PIMEM, i present en la reunió.

La presidència l’ocupés un representant del Consell Insular, encara per designar mentre que la resta de càrrecs s’ocuparan de la següent manera. Un representant de la Unió de Cooperatives Agràries de Balears (UCABAL) serà el Secretari; un membre de l’Ajuntament del Consell, ocuparà la posició de Tresorer; mentre que la resta de vocals estaran representats per, Ajuntament de Sineu, Ajuntament de Santa Maria del Camí, Ajuntament de Maria de la Salut, Ajuntament de Valldemossa, Ajuntament de Lloseta, Associació de productors i productors d’agricultura ecològica de Mallorca (APAEMA) i Unió De Cooperatives De Treball Associat Dels Illes Balears (UCTAIB).

És important recordar que Mallorca Rural és l’encarregada de gestionar els més d’1.400.000 euros dels fons Leaders que estan destinats a dinamitzes les activitats de les zones rurals de Mallorca. “Treballarem perquè l’activitat vinculada amb el món rural guanyi més força i presència” ha finalitzat explicant Mora.