Actualitat

Informació actualitzada d'interès

Nou acord de col·laboració entre PIMEM i Gloval Building Value

  • A partir d’ara tots els socis de PIMEM podran beneficiar-se d’un 20% de descompte en els productes que ofereix Gloval Building Value.

 

PIMEM i Gloval Building Value han signat aquest matí un nou acord de col·laboració entre les dues entitats. Jordi Mora, president de la Federació de la Petita i mitjana empresa de Mallorca (PIMEM) i Rocío Borrego, directora de Negoci Balears Gloval Valuation, han estat els encarregats d’oficialitzar aquest acord en les oficines de la federació.

A partir d’ara tots els socis de PIMEM podran beneficiar-se d’un 20% de descompte en els productes que ofereix Gloval Building Value. “Intentem aportar valor afegit. Volem que l’empresari valori la seva pertinença a PIMEM i vulgui estar i treballar al nostre costat” ha analitzat Jordi Mora després de la signatura.

Per part seva, Borrego ha manifestat la seva satisfacció per col·laborar amb una entitat com la federació. “Anar de la mà amb una institució amb més de 40 anys d’història i amb la força de *PIMEM, ens beneficia al fet que les pimes coneguin més de prop els nostres serveis”.

Gloval Bulding Value oferirà els seus serveis deValuation, Consulting i Engineering als socis de PIMEM. Aquests tres departaments donaran l’oportunitat als associats de valorar i establir un valor econòmic als seus negocis i a cadascun dels elements que el conformen.

Gloval Valuation valora tot tipus d’immobles residencials (naus, locals, solars, finques rústiques, dotacions industrials o pedreres) i també immobles lligats a una explotació econòmica (hotels, explotacions agrícoles, gasolineres, farmàcies, geriàtrics o residències d’estudiants i d’ancians).

Consulting evalua paquets accionarials i de participacions, fons de comerç, cartera de clients, patents, marques i altres actius intangibles i concessions administratives. A més de tot el que fa referència a fons d’inversió, provisions tècniques i valoracions per a companyies asseguradores i d’assegurança hipotecària. Finalment, s’encarreguen també de, due diligence, auditories, anàlisis i estimació de *capex, estudis de mercat de lloguer i assessorament en compra venda o cessió d’actius.

Per a finalitzar, Engineering realitza assessoria en urbanisme, monitoratge de projectes i gestió d’obres.