Actualitat

Informació actualitzada d'interès

Nou conveni de col·laboració entre PIMEM i Tres Glops

  • Tres Glops subministrarà aigua a les oficines de PIMEM i oferirà importants descomptes als seus associats.

La Federació de la Petita i mitjana empresa de Mallorca (PIMEM) i 3 Salut Mental (formada per les institucions Gira-Sol, Estel de Llevant i Fundació És Garrover) han signat, avui, en les oficines de la patronal, un nou acord de col·laboració per a afavorir la inclusió laboral de les persones amb un trastorn de salut mental a través del seu projecte social Tres *Glops.

Jordi Mora, president de PIMEM, i Sergio Boix, director de Tres Glops, han estat els encarregats de tancar aquest acord pel qual Tres *Glops subministrarà aigua a les oficines de PIMEM i oferirà importants descomptes als seus associats.

“Estem molt contents de poder col·laborar amb aquesta mena d’iniciatives que fomenten la inserció sociolaboral i que potencien la innovació. Els socis podran beneficiar-se d’un descompte del 9% en tots els productes i serveis de Tres Glops, és una oportunitat única” ha afirmat Mora després de finalitzar la trobada.

“Apostem per l’economia sostenible. Estem molt conscienciats amb els ODS 2030, la necessitat de crear una economia circular i que les persones amb discapacitat puguin trobar el seu lloc de treball. Creiem que aquest acord afavoreix al compliment de tots aquests objectius” ha explicat Boix per part seva.

Tres Glops embotella i distribueix aigua amb el triple objectiu de fomentar la inserció laboral de les persones amb problemes de salut mental; aconseguir més recursos propis per als programes de les entitats (que el conformen) i les persones usuàries i donar més visibilitat a aquest col·lectiu.