Actualitat

Informació actualitzada d'interès

PIMEM a favor de la llei d’Excessos

El president de la Federació de la Petita i mitjana empresa de Mallorca (PIMEM), Jordi Mora, després de la reunió mantinguda amb el conseller de Model Económic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, en la seu de la conselleria vol expressar la seva satisfacció “després de conèixer a fons el contingut i l’abast d’aplicació” que tindrà la nova Llei d’Excessos que s’aprovarà demà en el Consell de Govern.

“Percebem que la mesura tracta d’atallar un problema de salut pública i d’imatge de les illes, i Mallorca en particular. Això és positiu ja que d’aquesta manera fomentem la sostenibilitat, el consum responsable i la imatge, millorant amb això la marca Mallorca i el seu posicionament en el mercat estranger” assegura el president de la patronal.

Aquesta nova llei abastarà les zones de l’Arenal, Llucmajor i Magaluf. En ella s’estableix la prohibició de la ‘barra lliure’. Un fet que per a Mora “fitarà el nombre d’establiments que venen paquets de tot inclòs”, beneficiant així al fet que el ‘turisme de borratxera’ “disminueixi la seva força i presència a les illes”.

A més, altres aspectes positius que criden l’atenció segons el president de PIMEM són “la restricció dels horaris de venda als comerços que venen begudes alcohòliques”, a partir d’ara aquests tancaran a les 21.30 hores. “La finalització de les ofertes alcohòliques de 2 per 1, el Pub Crowling o promocions afins i les denominades partyboats”.

Des de PIMEM es creu fermament que aquesta nova llei “serà beneficiosa per al sector de restauració ja que millora la imatge del sector i atraurà a més persones als restaurants”.