Actualitat

Informació actualitzada d'interès

PIMEM celebra la negativa a la construcció del Centre Comercial de Ses Fontanellas

Des de la Federació de la Petita i mitjana empresa de Mallorca (PIMEM) “celebrem i aplaudim” la sentència del TSJB sobre el rebuig a atorgar la llicència de centre comercial a Ses Fontanellas. Es tracta d’un pas més que allunya la possibilitat de construir un nou centro en la nostra illa.

En PIMEM en nombroses ocasions hem donat a conèixer la nostra oposició a la construcció de nous espais comercials. A Mallorca ja existeixen suficients centres que compleixen les necessitats dels ciutadans i visitants de la nostra comunitat i creiem que la realització d’un nou projecte d’aquest calat tan sols danyaria al nostre petit i mitjà comerç i al nostre medi ambient.

No podem continuar consumint terreny a un territori d’espai limitat, no podem continuar construint mega estructures que en cap cas generen un valor afegit a la nostra comunitat. Amb centres com Porto Pi, Mallorca Fashion Outlet o el recentment construït Fan, creiem que ja hem generat un cop mediambiental prou gran com per a ara afegir un nou espai d’aquestes característiques.

Créixer de la mà de les pimes i els autònoms de l’illa és la idea per la qual portem apostant en PIMEM des de fa temps. “Consum de producte local i de proximitat” que afavoreix al creixement conjunt de la nostra comunitat. Al final aquests grans centres són ocupats per grans empreses i l’única cosa que provoquen és la desaparició dels petits i mitjans comerços.