Actualitat

Informació actualitzada d'interès

PIMEM denúncia les traves des de les direccions dels Mercats Municipals

Des de la Federació de la Petita i mitjana empresa de Mallorca (PIMEM) volem tornar a manifestar el nostre malestar per l’impediment que estan realitzant les diferents direccions dels Mercats Municipals de Palma al no permetre’ns informar els empresaris.

En una nova demostració d’abús de poder i d’autoritat, en aquest cas per part de la direcció del Mercat de l’Olivar, s’ha declinat la possibilitat a una treballadora de PIMEM d’accedir al recinte per a informar els empresaris, de l’acabada de crear Associació d’Empresaris del Mercats Municipals de Palma.

Com a agents socials tenim el dret i el deure d’informar els empresaris de l’illa totes aquelles matèries de les quals creem són necessàries per al seu desenvolupament i creixement. Nosaltres no fem actes ni campanyes comercials, propagandístics o publicitaris.

Aquesta nova escomesa per part d’una de les direccions dels mercats municipals, la segona en menys d’un mes, deixa patent i clar, la falta de transparència i la falta de col·laboració que està regint aquests tradicionals establiments.

Des de PIMEM hem intentat seguir els llits que se’ns van sol·licitar, després de la lamentablement expulsió de la nostra treballadora fa unes setmanes. Hem volgut treballar de la mà i oferir solucions i respostes als empresaris dels mercats que ens les han sol·licitat.

Volem denunciar aquesta opacitat i aquesta limitació de les nostres funcions per part de la direcció dels mercats de l’Olivar i de Pere Garau. Uns fets que seran posats en coneixement de l’administració pública competent.

Esperem que des d’aquestes direccions es plantegi un canvi seriós en la seva forma de conducta i se’ns permeti oferir la informació que considerem als empresaris dels mercats municipals.