Actualitat

Informació actualitzada d'interès

PIMEM signa un nou conveni de col·laboració amb U Energia

 

  • Els socis de PIMEM es beneficiaran d’un descompte del 5% en els serveis d’energia i de telecomunicacions

La Federació de la Petita i mitjana empresa de Mallorca (PIMEM) i l’empresa energètica i operadora de telecomunicacions mallorquina, U Energia, han signat aquest matí, en les oficines de la patronal, un nou acord de col·laboració pel qual els socis de PIMEM es beneficiaran d’un descompte del 5% en els serveis d’energia i de telecomunicacions que proporciona aquesta empresa.

Jordi Mora, president de PIMEM, i Antoni Frontera, president d’U Energia, han estat els encarregats de segellar aquest nou conveni, que segons han assenyalat, “beneficiarà enormement als socis de PIMEM i aportarà major visibilitat entre les pimes a U Energia”.

El president de la federació, a més, ha assegurat que és important “secundar i impulsar aquest tipus d’iniciatives”. Ja que, si es vol acabar amb les posicions de domini d’alguns mercats oligopolistics, “la presència de pimes com U Energia és fonamental”.

La producció d’energia respectuosa amb el medi ambient que realitza aquesta empresa mallorquina situada en Sòller, és un altre dels punts pel qual han portat a la federació a signar aquest acord de col·laboració. “Parlem de conscienciació amb el medi ambient i de producte local, dos factors que en PIMEM valorem i enaltim” ha finalitzat Mora.