Actualitat

Informació actualitzada d'interès

PIMEM i el Reial Mallorca signen un nou conveni de col·laboració

PIMEM tanca un nou acord amb el Reial Club Esportiu Mallorca per oferir nombrosos avantatges als socis de la Federació perquè puguin assistir als partits de l’equip balear.

ordi Mora, president de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca; i Maheta Molango, Conseller Delegat del Reial Club Esportiu Mallorca, han fet oficial aquest migdia l’acord que col·laboració que unirà les dues parts fins al final de la temporada 19/20. “Treballem diàriament per poder oferir als nostres socis les millors avantatges” ha afirmat Mora al final de la reunió.

Amb aquest nou acord el Mallorca aplicarà un descompte especial als socis de PIMEM pel qual podran obtenir entrades per als partits del Real Mallorca durant el que resta de temporada, més la següent, al mateix preu del que disposen els socis del Mallorca. Aquest preu tan sols podrà ser aplicat als empresaris associats de PIMEM i els seus empleats presentant el certificat de soci pertinent que s’obtindrà en les oficines de la Federació.

Molango també ha inclòs en aquest conveni que els socis de PIMEM podran gaudir del Meet & amp; Greet que organitzi el club mallorquí al mateix preu que el tenen els seus socis, “Al Mallorca tenim la política d’involucrar-nos en el teixit empresarial de les nostres illes” ha explicat Molango. A més, el Mallorca donarà un carnet especial a PIMEM per a la temporada 19/20 i que serà sortejat entre les empreses associades a la federació.

Jordi Mora finalment ha volgut agrair al Mallorca “aquest esforç per oferir aquest tipus de descomptes” perquè els socis de PIMEM “puguin gaudir del futbol al més alt nivell”.