Actualitat

Informació actualitzada d'interès

PIMEM Manacor dóna suport a la plataforma digital de comerç

L’associació PIMEM Manacor vol manifestar el seu total suport a la plataforma de comerç en línia demanacor.com pel seu “suport i suport del comerç local i de proximitat” que s’està intentant realitzar des de l’Executiu del municipi.

Amb 20 comerços donats d’alta i una oferta de 120 productes de diferent tipus, “ens sembla una gran idea que ajudarà a les petites i mitjanes empreses”. El suport al comerç local és per a PIMEM Manacor “una eina fonamental” si es vol que municipi manacorí superi la crisi del COVD-19.

D’altra banda, des de la junta directiva de PIMEM Manacor es considera que aquesta iniciativa “arriba una mica tard” ja que “aquesta coincideix amb la fase de desescalada”. A més, també aprecien un problema “de durada del projecte”, pel fet que és una iniciativa “a curt termini” i a mitjà o llarg termini “pot ser que deixi de ser útil.

“Aquesta aplicació hauria estat útil a l’inici de la crisi, ja que era una manera de fer arribar el producte al client i que les empreses haguessin pogut continuar generant ingressos. Ara, amb la possibilitat que el client pugui acostar-se directament a l’establiment pot ser que aquesta eina deixi de funcionar” explica el president de PIMEM Manacor, Mateu Català.