Actualitat

Informació actualitzada d'interès

PIMEM preocupada per les últimes notícies de tancaments d’establiments de restauració

  • És un exemple de les conseqüències que poden tenir certes decisions polítiques que poden semblar menors però tenen molta transcendència en la rendibilitat d’una empresa

Jordi Mora, president de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (PIMEM) ha mostrat la seva pesar davant les últimes notícies sobre el tancament del Restaurant Caballito de Mar. “És una pena el tancament d’un restaurant emblemàtic, es posa de manifest que la restauració està sofrint molt”.

La Federació està especialment preocupada per fets com aquest ja que la del Caballito de Mar no és l’única situació de tancaments o traspassos a la qual estan havent d’arribar molts negocis de restauració. En aquest sentit Jordi Mora comenta que “són moltes les traves i excés de burocràcia, a més a això cal afegir les limitacions i prohibicions com és el cas de les terrasses a Palma unit a un conveni col·lectiu no suportable per a les empreses de restauració”.

En la mateixa línia Eugenia Cusí, Presidenta de Pimem Restauració ha manifestat que “és un exemple de les conseqüències que poden tenir certes decisions polítiques que poden semblar menors però tenen molta transcendència en la rendibilitat d’una empresa”.

Per a la patronal de restauració “aquest tipus de decisions, malgrat la seva dificultat, tenen tota la lògica ja que la propietat es planteja la millor viabilitat dels seus actius en les circumstàncies actuals, encara que tots perdem quan desapareixen llocs de treball”.

“Trobarem a faltar al Caballito de Mar”, ha finalitzat Eugenia Cusí.