Actualitat

Informació actualitzada d'interès

PIMEM Restauració molesta per la falta de neteja en el centre de Palma

 

  • La brutícia i aparició de rates en Plaza España; i la mala gestió dels residus del Mercat de l’Olivar, principals queixes dels socis de l’associació.

 

L’associació de Restauració de PIMEM vol expressar el seu malestar per l’estat actual que presenten algunes de les zones més importants del centre de Palma. “Plaza España i el Mercat de l’Olivar presenten un estat de brutícia i deixadesa que perjudica greument els negocis dels voltants” explica la presidenta de *PIMEM Restauració, Eugenia Cusí.

L’aparició d’una nova plaga de rates en Plaza España és la principal preocupació dels socis de l’associació i així ho expressa la seva presidenta que demana “una solució immediatament” per part de l’Ajuntament de Ciutat. “És una situació insostenible. Danya greument la nostra imatge de cara a l’estranger i a cada dia que passa els nostres negocis es veuen més perjudicats” continua Cusí.

“Brutícia, acumulació de residus, retirada tardana d’aquests, falta de neteja dels carrers confrontants”, són algunes de les raons per les quals PIMEM Restauració creu que ha aparegut aquesta nova plaga de rosegadors.

Precisament una altra de les zones que es veu greument afectada, per aquesta falta de neteja i que es troba a escassos metres de la simbòlica plaça, és el Mercat de l’Olivar. “S’acumulen nombrosos residus i la imatge és deplorable. Amb el gran nombre de negocis situats en el mercat o als seus voltants, hauria d’haver-hi una major freqüència en la seva neteja i retirada”.

Per si no fos prou, aquests contenidors subterranis semblen ser més una molèstia que una ajuda per als restauradors. “Estan molt bruts, no es netegen assíduament i els dies calorosos es desprenen fortes olors que no et permeten ni acostar-te” explica Eugenia Cusí.

Finalment, des de PIMEM Restauració es vol remarcar i sol·licitar a l’Ajuntament de Palma i a Emaya “una solució immediata d’aquests problemes” ara que ens trobem en temporada baixa i donant continuïtat a la predisposició a col·laborar que van manifestar totes dues entitats en les diferents reunions que van mantenir amb PIMEM Restauració en 2019.