Actualitat

Informació actualitzada d'interès

PIMEM Restauració preocupada davant possibles abusos en l’ampliació de les terrasses

Des de l’associació PIMEM Restauració volem traslladar un anomenat al sector davant el que podrien semblar abusos en l’ampliació de l’espai de les terrasses més del permès o sense respectar la distància entre taules.

Per a la patronal és vital que el sector compleixi la seva part dels acords establerts amb l’administració pública, així com les mesures d’higiene i seguretat establertes pel Govern.

Els nostres avanços a noves fases, el manteniment d’aquesta primera fase, i fins i tot la col·laboració encara més estreta amb les administracions públiques en la qual estem treballant, depenen del respecte de les normes establertes, els acords aconseguits i la convivència ciutadana.  Hem d’assumir responsablement la fase 1 perquè les següents fases no es retardin ni arribin amb pitjors condicions per a nosaltres.

El nostre respecte per les mesures i les normes ajudarà al fet que el sector torni a la normalitat al més aviat possible i reprenguem la nostra activitat.

És per això, que des de PIMEM Restauració volem fer una crida d’atenció a tots els restauradors perquè realitzin un esforç i compleixin cadascuna de les mesures imposades. I al mateix temps, sol·licitar a l’Ajuntament de Palma la publicació com més aviat millor de la normativa per a poder sol·licitar i procedir a l’ampliació de l’espai de terrassa tal com van comunicar fa uns dies.