Actualitat

Informació actualitzada d'interès

PIMEM Restauració es reuneix amb l’alcalde de Palma

“Consens, diàleg i comprensió”. Aquestes són les principals demandes que la junta directiva, de l’acabada de crear, PIMEM Restauració li ha sol·licitat a l’alcalde de Palma, José Hila, durant la reunió que han mantingut aquest matí en les oficines de l’Ajuntament.

Eugenia Cusí, presidenta de PIMEM Restauració, i el seu equip han exposat els objectius que la nova associació s’ha marcat i la necessitat d’establir noves mesures entorn del dialogo. “És important que ens centrem en els punts que ens uneixen i no en els quals ens separen. Hem de trobar solucions consensuades i comprenent a totes les parts implicades. Palma es construeix entre tots”.

Un dels assumptes que per a la junta de restauració es creu que és necessari solucionar “al més aviat possible” és la d’aclarir l’aplicació de l’ordenança municipal, ja que aquesta “està generant inseguretat i poca fiabilitat en el propi sector”.

L’alcalde de Palma per la seva part s’ha compromès a tenir a PIMEM Restauració en l’agenda diària de l’ajuntament “des d’avui” i s’ha mostrat obert a escoltar, però “a través dels canals existents i en els quals PIMEM està representat”. A més, ha centrat el dialogo en “barri per barri”.