Actualitat

Informació actualitzada d'interès

PIMEM I PIMEM Restauració donen suport al tancament comercial proposat per AFEDECO i PIMECO

Des de PIMEM i des de PIMEM Restauració es vol expressar tot el seu suport al tancament comercial que des de AFEDECO i PIMECO s’ha proposat com a mostra de desacord contra els canvis en tema de mobilitat que s’han dut a terme des de l’Ajuntament de Palma durant els últims mesos.

Entenent que la conversió en zona de vianants dels centres de les ciutats és un fet necessari per a lluitar contra el canvi climàtic i millorar la humanització de les urbs, és igual de respectable que per a dur a terme aquests canvis en la mobilitat, comptin amb les aportacions i opinions dels empresaris. Ja que aquests també participen activament en el manteniment vital de les ciutats.

Crear un pla clar de millora i embelliment a curt termini d’aquestes àrees amb un transport públic sostenible, eficient, àgil, ràpid, puntual i econòmic que ajudi la gent a accedir al centre de manera còmoda; entenem que és una demanda més que raonable. Crear pàrquings dissuasius a l’entrada de la ciutat que ajudin a buidar el mateix centre, és a més una idea que s’ha proposat moltes vegades des del propi Ajuntament.

És innegable que l’actual pla que està duent a terme l’Ajuntament de Palma està provocant de manera directa o indirecta el tancament d’establiments del centre de Palma i al seu torn majors dificultats per als petits i mitjans empresaris. Per tant, és comprensible que abans de continuar duent a terme noves mesures se’ls doni a conèixer als empresaris i es compti amb el seu vistiplau.

Comerciants de PIMECO i AFEDECO han declarat aquests dies la insostenible situació que estan vivint i reclamen a l’administració pública una ajuda (a més de ser escoltats); alguna cosa que des de PIMEM i PIMEM Restauració considerem lícit i defensem.

Dijous que ve 27 de febrer els socis, que així ho considerin, de PIMEM i PIMEM Restauració se sumaran al tancament comercial com a mostra de suport als seus companys empresaris. Una part de la població palmesana que tan sols busca un major diàleg i ser tinguts en compte a l’hora de prendre decisions en temes en els quals poden veure’s afectats.