Actualitat

Informació actualitzada d'interès

PIMEM i PRODAT signen un nou conveni per a la protecció de dades dels seus socis

  • Els socis de PIMEM es beneficiaran d’un descompte del 20% sobre les tarifes de l’empresa en tots els seus serveis.

La Federació de la Petita i mitjana empresa de Mallorca (PIMEM) i l’empresa PRODAT han signat un nou conveni de col·laboració per a oferir un nou servei de protecció de dades als associats de la patronal. “Volem que els nostres socis sentin que amb PIMEM poden estar segurs i tranquils” ha explicat Jordi Mora, president de PIMEM.

En la signatura de l’acord, que s’ha produït aquest matí en les oficines de PIMEM, han participat, a més de Jordi Mora, el gerent de PRODAT a Balears, Francisco Javier Ramírez. Tots dos han mostrat la seva satisfacció per aquest nou conveni que uneix a les dues organitzacions.

A partir d’ara, els socis de PIMEM es beneficiaran d’un descompte del 20% sobre les tarifes de l’empresa en tots els serveis que ofereix i que estan vinculats amb la protecció de dades.

“Considerem que aquest acord és necessari i prioritari. Protegir les dades dels nostres clients s’ha convertit en un punt fonamental per a qualsevol empresa, sigui petita, mitjana o gran” ha afirmat Jordi Mora.

PRODAT és una organització especialitzada en serveis de Consultoria, Auditoria i Outsourcing en l’àmbit de la protecció de dades de caràcter personal, especialment el Reglament General de Protecció de Dades Personals de la Unió Europea.

“El nostre equip de consultors, resoldrà les consultes sobre protecció de dades, es coordinarà amb el soci i els membres del seu equip, amb la química i l’esperit de servei necessaris tots dos per a proporcionar-li valor a la seva organització, un servei de qualitat, i la tranquil·litat d’un tracte personal” ha finalitzat Ramírez