Actualitat

Informació actualitzada d'interès

PIMEM i SAMPOL ENERGIA signen un nou acord de col·laboració

La Federació de la Petita i mitjana empresa de Mallorca (PIMEM) i l’empresa energètica, SAMPOL ENERGIA, han signat aquest matí un nou acord de col·laboració. En les oficines de la patronal, el president de PIMEM, Jordi Mora; s’ha compromès amb Antonio Olmedo, representant empresarial, “a donar a conèixer l’activitat comercialitzadora elèctrica de SAMPOL ENERGIA”.

Des de PIMEM es difondrà, entre els seus associats, la informació corresponent a l’elecció de subministraments d’electricitat, models d’autoconsum i aplicacions de mobilitat elèctrica i les millors opcions de les quals disposen per a minimitzar els costos i augmentar la sostenibilitat.

SAMPOL ENERGIA, per la seva part es compromet a realitzar ofertes especifiques per als associats de PIMEM. Així com també, proporcionar-los un gestor amb atenció personalitzada, un estudi gratuït i sense compromís de contractació; i d’informals sobre les possibilitats que els pot oferir l’autoconsum elèctric i les aplicacions de mobilitat elèctrica en les seves propietats.

Segons paraules del president de PIMEM, aquest acord ofereix als socis de la federació la possibilitat de conèixer una “nova oferta energètica per als seus negocis”.