Publicitat i màrqueting

Publicitat i màrqueting

Màrqueting

Posem a la teva disposició un servei de comunicació gràcies al qual podràs projectar la teva empresa. Els nostres serveis de xarxes socials i newsletter estaran al teu abast per augmentar el teu públic objectiu i que els teus productes i serveis guanyin visibilitat. Disposem d’un gabinet de premsa que et podrà ajudar a crear plans de comunicació. Oferim serveis de comunicació corporativa adaptada a les teves necessitats.

Newsletter

La newsletter de PIMEM és una publicació digital que la Federació envia setmanalment als seus afiliats per informar sobre les notícies més rellevants que afecten PIMEM i als seus socis, les activitats realitzades durant la setmana, els futurs esdeveniments, les licitacions públiques disponibles i els nous convenis que ofereixen descomptes als associats. És una eina de màrqueting digital que els socis també poden utilitzar per donar a conèixer les seves empreses.

Espai publicitari per socis

Gràcies a les relacions institucionals de PIMEM amb els mitjans de comunicació de l’illa, la Federació posa a la seva disposició un espai mensual en el qual podran publicitar, a través d’una entrevista, la seva empresa o el seu producte més destacat. De manera gratuïta i sense cap cost, gràcies a aquest servei, tindrà l’oportunitat d’utilitzar una plataforma visual per donar-se a conèixer al públic de l’illa.