Actualitat

Informació actualitzada d'interès

Un Sant Jordi “brillant” per a les floristeries de Pimem

Les floristeries i els centres de jardineria de Pimem preveuen que les vendes de Sant Jordi d’enguany superaran les xifres de 2018.

Els centres de jardineria i floristeries associats a PIMEM, preveuen que les vendes de Sant Jordi d’enguany superaran les xifres de 2018. La coincidència de la Setmana Santa amb aquesta festivitat unit també, al bon temps, pot provocar “un dia brillant de vendes “segons comenten els associats. Les roses vermelles han de ser, un any més, la referència floral de Sant Jordi. Les floristeries i centres de jardineria han augmentat “un 15% les seves reserves de roses” per poder complir amb les exigències d’un públic que cada vegada agraeix més la celebració d’aquesta festivitat.

El preu de les roses continuarà aquest any en la mateixa franja, variant segons el comerç entre els 2 i els 4 euros. A més, l’augment de turistes que han decidit passar aquesta setmana santa per les nostres illes és un afegit perquè els membres de PIMEM siguin optimistes amb aquestes xifres. “Esperem que sigui un dia molt positiu, el matí ha començat molt fort”.

Malgrat que es tracta d’un dia en el qual el gran protagonista és el llibre, les floristeries i els centres de jardineria de PIMEM estan percebent que el públic cada vegada s’acosta més als establiments per fer-se “amb una rosa de Sant Jordi” .

Fede Álvarez copropietari de Edeen centre de jardineria associat a PIMEM percep que tant Sant Valentí com Sant Jordi s’estan assentant entre el públic balear i estan creixent en importància per a les floristeries i centres de jardineria, “són dates que cada vegada són més assenyalades per nosaltres , ens ajuden a millorar i créixer “.