ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Centres Infantils de 0-3 anys reclamen figurar entre els sectors que rebran les ajudes per PIMES i autònoms

L’Associació de Centres Infantils de Mallorca, integrada a dins la patronal  Pimem, ha expressat la seva  sorpresa i indignació per l’inexplicable fet de no estar inclosos en la llista de sectors beneficiaris de les ajudes del Govern.

“Ens sentim totalment marginats i invisibles al no contemplar-se al nostre sector amb dret a ser beneficiari d’aquestes ajudes aprovades per a Pimes i autònoms” segons afirma la vicepresidenta Antònia Martínez.

Després del tancament total durant el confinament, la reobertura del sector es va fer condicionada per unes mesures sanitàries i de distanciament molt restrictives, i ha afectat en gran mesura, a la capacitat econòmica i de funcionament de les pimes que formen part de l’associació.

Centres Infantils assegura que aquest fet s’ha vist incrementat per l’actual situació laboral que pateixen moltes famílies que segueixen en ERTO o directament estan en un ERE i no han pogut reincorporar als seus fills als centres.

Tot plegat, segons l’associació de PIMEM, ha suposat el tancament definitiu d’un nombre important de centres i posa en risc la continuïtat de molts altres. És per tot això que se reclama per part de Centres Infantils el dret a figurar a les llistes dels col.lectius que rebran les ajudes provinents de la Unió europea.