ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Cicle de sessions formatives per descobrir alternatives i opcions per fer l’oferta de comerços, establiments de restauració i serveis més sostenible 

PIMEM col·labora amb Rezero per dinamitzar amb el suport del Consell de Mallorca, 4 trobades per compartir informació pràctica que us permetrà reduir l’impacte de la vostra activitat, diferenciar-vos i guanyar valor davant la vostra clientela i persones usuàries

Rezero acumula més de 15 anys d’experiència treballant per assolir una societat residu zero que valora els recursos i minimitza els residus, fomentant la reutilització i allargant la vida útil dels productes. En aquest camí ha impulsat projectes que l’han col·locat com a referent en el sector a Catalunya i a les Illes Balears, com per exemple el cobrament de les bosses de plàstic, la web-sèrie objectiu Rezero, l’anàlisi de toxines a l’orina amb la campanya Salut de Plàstic o el projecte Rewine de reutilització d’envasos vitivinícoles. 

En l’àmbit del comerç, Rezero compta amb llarga experiència en el foment del comerç de proximitat i la promoció d’aquells establiments que faciliten a la clientela poder fer un consum conscient. En aquest sentit, Rezero ha certificat 800 comerços amb el distintiu Comerç Verd a Catalunya i les Illes Balears. Amb aquesta certificació es vol facilitar l’accés a alternatives de consum conscient a tota la ciutadania. 

En el marc del projecte Comerç Verd, s’han realitzat formacions genèriques sobre la sostenibilitat als comerços i altres de temàtiques més específiques com la venda a granel o la venda a domicili sostenible. A més, des de Rezero s’han realitzat assessorament personalitzats a comerços, restaurants i altres serveis per ajudar-los a fer canvis cap a la reducció del seu impacte. 

Compartim aquesta proposta per a la realització de 4 sessions online destinades als empresaris i empresàries associades a PIMEM, on es desenvoluparan les temàtiques que es detallen a continuació. 

-Dimarts 20 de juny de 14:30 a 16h – Comerços de proximitat: com tenir una oferta més sostenible

-Dimarts 27 de juny de 14:30 a 16h – Com fer el teu negoci més sostenible

-Dijous 13 de juliol de 14:30 a 16h – Bones pràctiques ambientals. Com les comuniquem

-Dijous 20 de juliol de 14:30 a 16h – Noves normatives estatals sobre reutilització d’envasos en la compra d’alimentació fresca

Les persones interessades es poden apuntar en aquest formulari [+] 

Abaix imatge d’una de les formacions presencials realitzades per Rezero.