ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Consell de Mallorca i l’Associació de Hostels promocionaran el Gelat de Sóller i el fons marí de Mallorca

El Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local i l’Associació de Hostels de PIMEM volen promocionar el producte local entre els albergs juvenils i així fer arribar el producte local als nostres visitants. Els dos productes que qüestió són la pel·lícula Blue que està enregistrada al fons marí de Mallorca i per una productora mallorquina i el Gelat Sóller.

El primer producte, segons el Consell, és una iniciativa que permet difondre el patrimoni natural de la nostra illa mentre que el Gelat de Sóller destaca per la utilització de matèries primeres locals sempre que sigui possible.

La màxima institució mallorquina assegura que del que es tracta és d’aconseguir la màxima implicació del jovent en el consum de productes locals i en aquest cas de joves que vénen de visita a la nostra illa. Pel seu conseller Jaume Alzamora “parlam d’un visitant que per una part consumirà el nostre producte ara i en un futur i segon de cara a futures visites com a turistes recordaran aquests productes fets aquí i compromesos amb el medi ambient”.

Per la seva part el màxim responsable de Fet a Sóller, Franz Kraus ha assegurat que “la gent s’ha d’implicar més en el producte local, no només amb el gelat sinó amb els centenars d’empreses i fabricants que fabriquen producte local amb una qualitat molt alta”. Kraus també ha defensat el paper dels consumidors assegurant que “com a consumidors ens hem d’apropar al producte local perquè dóna treball a la gent d’aquí i fomenta el consum km0”