Formación 2024

¡Fórmate con PIMEM! Talleres gratuitos, microlearning, bonificada..

Conferencia Motivacional “El poder del somriure”

CONFERÈNCIA MOTIVACIONAL GRATUITA “EL PODER DEL SOMRIURE”

A càrrec de JUAN MOLL. Ha estat director i Cap de Sala del GRUP ROBUCHON RESTAURANTS amb 32 Estrelles Michelin. Considerat el millor Cap de Sala del món

18:30H Apertura de portes. 19:00h Inici de la conferència. Acte organitzat per PIMEM, SER Radio Mallorca i Ultima Hora Grup Serra. Col·labora Ajuntament d’Inca – Inca Business.

IMPRESCINDIBLE FER LA INSCRIPCIÓ A TRAVÉS D’AQUEST ENLLAÇ PER PODER ASSISTIR.

La importància de la formació.

Responsables dels restaurants de major èxit, formen als seus equips constantment. Aquesta és la clau perquè el negoci triomfi i de pas, empleats i usuaris del restaurant també guanyaran.
Les persones millorem conforme anem adquirint coneixements nous i en el cas del sector de l’hostaleria, quan s’arriba al restaurant, no es té tot après pel fet que ja s’hagin cursat estudis de cuina prèviament. No tot se sap.
Potenciar i facilitar la formació dins del teu equip, va a mjorar amb escreix el clima intern i amb això, millorarà el producte ofert.
Aquí resideix part de l’èxit i aquesta fórmula és la utilitzada pels millors xefs i pels restaurants ncon més estrelles Michelín.
Els empleats més formats, valoren molt més el seu treball i veuen aquesta ocupació com una oportunitat de continuar creixent.
Aquesta motivació i millora del personal, es traslladarà sempre a la sala i la satisfacció final del client, sempre estarà latent.

(Juan Molll Consulting)

FECHAS Y HORARIO

22 DE ABRIL

DONDE

Teatre Principal Inca

PRECIO

GRATUITO