ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Dies 16 i 17 de setembre, 1ª Fira de la construcció local sostenible

Ricardo Ramis, cap comercial de Grupo Puma, explica en primera persona l’event.

Aquest projecte va néixer fa 2 anys amb la finalitat de potenciar la nostra Indústria, la Indústria Balear.

Tenia data prevista per fer-se a principis de l’any passat 2020, període en què es va iniciar la pandèmia de la Covid19, el que ens va obligar, molt al nostre pesar, suspendre l’esdeveniment.

Aquesta finalitat s’incrementà quan, a causa dels efectes econòmics i socials causats per la crisi sanitària de la COVID19 a les Illes Balears, creim que urgeixen noves iniciatives per reactivar i recuperar l’economia en el sector de la construcció i per tant l’economia balear.

És per això, que Puma Balears, amb la participació de diverses empreses fabricants de Balears, hem organitzat la convenció adreçada als professionals del nostre sector.

És un projecte creat amb moltíssima il·lusió. Creim fermament en el producte local.

Volem LLUITAR per SALVAR i POTENCIAR la nostra indústria balear … Els nostres productes KM0

Sabem que aquest any és atípic, però la nostra intenció és poder celebrar aquesta convenció cada 2 anys i que la propera sigui tal com es va plantejar en un inici en recinte firal i oberta a el públic.

L’esdeveniment per tema d’aforament per les restriccions actuals i per la nostra pròpia experiència en altres actes en què hem participat, transcorrerà de la següent manera:

Els visitant es classificaran en grups de 4/5 persones, els quals visitaran els estands en un ordre programat i amb una durada de 15 minuts per estand. Transcorreguts els 15 minuts, passaran en l’ordre indicat a el següent estand i així successivament fins a visitar tots i cada un dels estands.

Es realitzarà els dies 16 i 17 de Setembre.

Dia 16 estarà enfocat a magatzems de construcció, així com el 17 a prescripció tècnica (arquitectes, aparelladors, tècnics administració pública i constructors).