ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

Dilluns 16, Dia Internacional del Pa amb una setmana carregada d’esdeveniments

Dilluns 16

Inauguració de la Setmana del Pa, a les 17 hores al quiosc de la plaça de l’Olivar i seguidament hi hagut un tast de pa de xeixa i showcooking de llonguet gourmet, a càrrec de José Cortés, president de l’Associació de Cuiners de Balears (ASCAIB),xef, formador i assessor gastronòmic.

Dimarts, 17 d’octubre

Presentació de la Ruta del Llonguet 2023, al quiosc de la plaça de l’Olivar.

Dimecres, 18 d’octubre

Ruta dels forns emblemàtics de Campos: Can Bet, Can Pere i Can Pomar, a càrrec de Tomàs Vibot, escriptor, investigador i divulgador de la cultura i el patrimoni. Una passejada per descobrir els forns de Campos adherits a Emblemàtics Balears. Es tracta d’establiments que destaquen tant per la seva història com per la qualitat dels productes que ofereixen generació darrera generació.

Punt de trobada: Plaça de l’Ajuntament de Campos.

Us podeu inscriure a la ruta en aquest enllaç.

Dijous, 19 d’octubre

Classe magistral “Joves forners, entre tradició i modernitat”, a càrrec de David Solana de l’Obrador Abantos, al saló d’actes de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears. David Solana farà un breu repàs a l’actualitat del sector i identificarà després les grans oportunitats que hi ha ara mateix a la forneria. Parlarà dels avantatges d’emprendre un negoci propi i també del que implica treballar per compte d’altri en un forn, desmentirà la penositat dels horaris i exposarà els seus enormes beneficis davant altres sectors, com l’hoteleria o les oficines. Dirigida a alumnes de forneria, pastisseria i cuina, i a professionals del secto