ACTUALIDAD INFORMATIVA DE PIMEM

Información actualizada de interés

El soci i membre Comitè Local, Miquel Àngel Benito, rep el premi Ramon Llull

Paraules de Miquel Àngel Benito adreçades a Tots els socis.

“En uns moments on ja s’intuïa el dolor esdevenidor i moguts Especialment per l’experiència personal d’haver conviscut durante anys amb el sofriment aferrat a la nostra pell, Fins ell límit de desitjar, per amor, la mort a un Ésser estimat per alliberar-ho de su dolor. Vam Fer el que QUALSEVOL a l’Nostre lloc hauria Fet, NOMÉS que a a els Circumstàncies, ENS van donar l’OPORTUNITAT, de fer-ho.
l’sofriment no Entén de classes socials, edats, arrels o banderes. .. i ENS Podem enfrontar a ell amb Dues Actituds Diferents, viure turmentats per la ràbia i el ressentiment o descobrir AQUESTA Força humil però poderosa que és l’amor incondicional, AQUEST que no busca ni correspondència, ni retorn.AQUEST amor de lo qual ENS va parlar Ramon Llull a l’su Llibre del “Amic e amat” que Entén que la Riquesa està a l’donar més que en el Rebre.

Avui encara ENS resta una ARDU camí per recórrer, en la lluita contra la pandèmia PERÒ disposem de l’millor dels antídots: L’amor

Amb el desig que la llum de Ramon Llull no ENS abandoni, que l’su esperit conciliador romangui entre nosaltres, en benefi de Tots i ENS ajudi a apartar a els Diferències per centrarmos amb lo qual ens uneix, ha que en AQUESTA lluita no hi ha solucions individuals o com deia El mexica Juan Rulfo “o ENS salvem junts, o ENS enfonsem separats”